"We houden ervan om plezier te hebben, te reizen en van het leven te genieten. Daarom doen we wat we doen."

Dre Kruizenga

Welkom op de site van Dré Kruizenga fotografie. Als fervent natuurfotograaf is dit de plaats waar u kennis kunt maken met mijn foto’s en diverse activiteiten op het gebied van natuur- en nachtfotografie, en (dans)sportfotografie. Hier vindt u een deel van de verzameling foto’s die ik in de loop der jaren heb gemaakt. Uiteraard wordt deze verzameling alsmaar groter dus het is altijd de moeite waard af en toe een kijkje te nemen. De oudere foto’s zijn gemaakt met een FUJIFILM FinePix S304, en een Kodak DC5000, vanaf2004 is de hobby weer een beetje opgepakt, en ben ik weer gaan fotograferen met de Kodak Z7590, en 2006 er is een Canon EOS400D aangeschaft, begin 2011 ben ik overgestapt naar de Canon 550D.
Dre Kruizenga

Andre

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.
Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim.

Wanneer je een foto voor je eigen publicaties wilt gebruiken stel ik als voorwaarde dat de bron, in de vorm van mijn naam of een verwijzing naar mijn website in de publicatie wordt opgenomen. Tevens ontvang ik graag een bericht op info@kruizenga.net. Gebruik van mijn foto’s voor commerciële doeleinden kan slecht´s met mijn uitdrukkelijke toestemming.